Wijkspeeldag 2014

24 juni '14, 21:15 uur

Zaterdag 5 juli is het zover: Wijkspeeldag Zenderpark. Een spektakel, dat wordt het zeker! Het evenementvindt plaats op het Lange Land, de mooie groenstrook in het noord-westelijke deel van Zenderpark.

De organisatie, in handen van Actief Zenderpark, heeft zich er dit jaar op gericht om het jaarlijkse evenement groots, maar toch anders dan andere jaren te laten worden. Deze middag staat in het teken van feest, lol, plezier en vreugde!

Veel klim-klauter-hindernisbanen, diverse springkussens, muziek, optreden van het Excelsior jeugdorkest, knutselen, sportclinics, pumptrackbaan, schmink, …... Er zijn attracties voor jong en oud.

Ook voor de inwendige mens is weer gezorgd: suikerspin, popcorn en limonade voor de kids is gratis verkrijgbaar. Voor de ouders (en kinderen die toe zijn aan iets hartigs) is er de snackkraam, mogelijk gemaakt door Beachclub IJsselstein. Hier kunnen snacks en frisdrank voor kleine prijsjes worden gekocht.

De vrienden van Wijkspeeldag
Mede dankzij de volgende sponsoren is dit alles te realiseren: Provides, Bewonersgroep Zenderpark, Plus J. Schimmel, Brainnet, Reinerie, Bouwbedrijf de Wit, First Step ICT, Readshop/Logica, Snuisterije, Mulder schoenmode, Isis, chocolaterie Le Bonheur, apotheek Zenderpark.

Daarnaast zijn er diverse sponsoren die hun bijdrage in natura leveren: Beachclub Klein Scheveningen, A. Graphique, Lebbink Tuinen, Hobby Totaal Service, De Partyshop, BSO IJsselstein, KidsLodge, Olle, Purkie/Jungkidz, Gamma, iCycle, Shot '73, Dansja, Excelsior jeugdorkest en de VVD afdeling IJsselstein. Alle bedrijven hartelijk bedankt voor het vertrouwen en voor de financiële en morele steun om deze dag te kunnen organiseren.

Bedankt alle vrijwilligers die er mede voor zorgen dat deze dag onvergetelijk wordt. Betrokken ouders, jeugd, MaS, VVD-ers, heel hartelijk bedankt! Ook namens alle kinderen die straks heel veel plezier gaan beleven. De EHBO vereniging zal, net als afgelopen jaren, ondersteunen bij de veiligheid van dit evenement.

Natuurspeeltuin
Tijdens de Wijkspeeldag zal ook de natuurspeeltuin officieel worden geopend! Dit is een project van de Bewonersgroep Zenderpark met hulp van Actief Zenderpark, De Ark van Noach, BSO IJsselstein, ouders en diverse fondsen.

De natuurspeeltuin wordt geopend door wethouder Marijke van Beukering. De direct betrokken sponsoren BSO IJsselstein en KBS De Ark van Noach zullen hierbij aanwezig zijn.

Kom jij ook?
Met zijn allen kunnen we ervoor zorgen dat het ook dit jaar weer een geweldigevenement wordt. Kijk voor meer informatie op onze site: www.wijkspeeldag.nl.

Tot 5 juli!

Actief Zenderpark
info@wijkspeeldag.nl