Workshop interactie met uw wijk, hoe doet u dat?

23 juni '14, 16:00 uur

Op donderdagavond 19 juni organiseerde Stichting Pulse de workshop; interactie met de wijk voor actieve bewoners. Tijdens de workshop stonden initiatieven en projecten in de wijk centraal. Bewonersgroepen en actieve bewoners inspireerden elkaar met mogelijkheden rondom interactie met de wijk. De vraag waar het mee begon: ‘Waarom wil iemand in uw wijk komen wonen?’.

Aan de hand van verschillende opdrachten zoals; ‘Verkoop uw eigen wijk’, ‘Bedenk manieren waarop u uw medewijkbewoners kunt bereiken’, en als laatst: verzin mogelijke activiteiten die u in de wijk wilt realiseren’ kwamen er vele ideeën op tafel en prikkelde bewoners elkaar om verder te denken. Tom Zoethout hield de bewoners scherp en wist hen telkens te verbazen over hun eigen creativiteit en input voor nieuwe mogelijkheden.

Naast dat het een hele informatieve avond was, was het ook nog een gezellige bijeenkomst waar actieve bewoners elkaar ontmoetten. Er is veel nieuwsgierigheid ontstaan naar de verdere ontwikkeling van de nieuwe ideeën.

Bekijk hier de foto's voor een sfeerimpressie van de workshop.