Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie & open huis centrale hal verbouwde stadhuis

5 januari '18, 20:00 uur

Uitnodiging aan alle inwoners van IJsselstein: vrijdag 5 januari om 20.00 uur

De burgemeester, de wethouders en de gemeenteraadsleden nodigen u uit voor een feestelijke start van het jaar 2018. De beste wensen en ongedwongen gesprekken met uw vertegenwoordigers zijn de kernelementen van deze nieuwjaarsreceptie. Burgemeester Patrick van Domburg spreekt om 20.30 uur in het theatercafé van Fulcotheater
een korte nieuwjaarstoespraak uit. Het is de opmaat naar de officiële opening van het verbouwde en verduurzaamde stadhuis. Allereerst een woord van welkom aan de Politie, Provides en UW Samenwerking als huurders in het stadhuis om vervolgens gezamenlijk een entree te maken in de centrale hal van het stadhuis.

De centrale hal heeft een metamorfose ondergaan. Er is een nieuwe gezamenlijke receptie van de gemeente IJsselstein, Politie en Provides. De ontvangstruimte is met moderne en kleurrijke meubelen ingericht. De loketten hebben een andere plek en er is een vergaderplaza gerealiseerd. Ook is de centrale hal verrijkt met het kunstwerk
‘Entre’ van Isabel Ferrand. Samen met uitgeprocedeerde vrouwen in een AZC borduurden zij woorden als ‘welkom’ en ‘ontmoeting’ in meer dan zeventig talen op een wandkleed. Het kunstwerk is geschonken door MIJ.
 
Bent u benieuwd? Iedere IJsselsteiner die graag een kijkje wil komen nemen, is vrijdagavond 5 januari a.s. van harte welkom. Net als de afgelopen jaren zorgen De Heeren van het Goede Leven voor de feestelijke sfeer bij de receptie in het theatercafé van Fulcotheater. Gezellig met elkaar met een hapje en een drankje én muziek, proosten op het nieuwe jaar!
Dus, kom vrijdag 5 januari a.s. U bent van harte welkom!