Aap Stein zingt uit volle borst mee met het meezingkoor!

1 december '17, 12:45 uur

Aap Stein zingt uit volle borst mee met het meezingkoor!

Iedere maandagavond komt er een karaokegroep van ongeveer 25 mensen gezellig tezamen in De Sterrenwacht. Uit een bundel van ruim 200 karaoke liedjes (van 1950-2012) wordt er gekozen en meegezongen in het Nederlands en Engels. Piet Dekker en Bertus van Bockel zijn deze succesformule alweer 15 jaar geleden gestart. Dit klinkt Aap Stein als muziek in de oren en hij wil graag meezingen!

 

“Deze formule is even simpel als succesvol. Op tafel liggen briefjes waarop men het nummer schrijft uit het programmaboek en dat liedje wordt vervolgens gezongen” vertelt Piet. “Het zingen gaat in karaokestijl via een groot scherm. Daarna barst er een orkaan los die niet pas gaat liggen nadat de volle borst leeg gezongen is” aldus Piet. “Iedereen zingt vaak gezellig mee.” Bertus is het brein achter het karaoke repertoire. “ Zijn er verzoeknummers van liedjes die niet op de lijst staan, dan ga ik ze opzoeken en maken.” “We hebben een eigen karaoke licentie waardoor ik ieder liedje in karaokestijl kan maken.” vertelt Bertus. “We zijn een hechte club en er is iedere week wel taart of er nou iets te vieren is of niet. Er neemt altijd wel iemand iets lekkers mee” “Behalve de karaoke avonden maken we ook kersstukjes samen, organiseren we boottochten en BBQ avonden” zegt Piet trots. Ons motto is: “Ongelijk beginnen, gelijk eindigen" zeggen de heren in koor. “We hopen doormiddel van deze meezingavond de eenzaamheid te verdrijven.”

 

Hou je van Karaoke en vind je het ook leuk om mee te zingen? Kom dan op maandagavond naar De Sterrenwacht aan het Marinus Vermeerplein 2 3403 HZ te IJsselstein. Goed bereikbaar met openbaarvervoer, uitstappen bij halte Clinckhoeff. Er is een lift en invalidentoilet aanwezig. Het zingen begint om 20.00 uur en eindigt rond 22:00 uur.