Enquête Achterveld en Groenvliet ook bij jou in de brievenbus!

2 juli '18, 11:30 uur

Onlangs heb jij de enquête Wat zijn jouw ideeën en dromen voor de wijk? in jouw brievenbus ontvangen.  Wij zijn heel benieuwd naar jouw ideeën en dromen. Jij hebt tot en met 7 juli de tijd om de enquête in te vullen. Dat kan via de link: https://nl.surveymonkey.com/r/6ML352L. Deze link is ook  terug te vinden op www.onsijsselstein.nl en op Facebookpagina OnsIJsselstein.

De papieren enquête wordt bezorgd in de wijk Achterveld en Groenvliet. Deze kan uiterlijk donderdag 7 juli worden ingeleverd in een plastic box op de volgende wijklocaties:

·         Primera, de Biezen 4

·         Winkelcentrum Achterveld: Groente – en Fruitspeciaalzaak Koos Klop, de Biezen 8

·         Supermarkt JUMBO, de Biezen 11

·         Bakkerij Aelbers, de Biezen 17

·         Wijktuin Achterveld – en Groenvliet, Achtersloot 23 a 

·          Basisscholen: Trekvogel, de Opstap en de Brug, Heemradenlaan


Informatie over de huidige wijkatlas vind je op: www.onsijsselstein.nl/ijsselstein-west/wijkgids/wijkatlas. En voor de huidige wijkagenda blader je naar pagina 18 en 19.

 

Het doel van deze vragen is om alle dromen, ideeën en verbeterpunten in beeld te krijgen om de wijkagenda van IJsselstein West online vorm te gaan geven. De aanleiding voor de bijeenkomst is het feit dat de wijkatlas van Achterveld en Groenvliet na vier jaar aan vernieuwing toe is. De wijkagenda is een onderdeel van de wijkatlas. Het uitgangspunt is dat zowel de atlas als de agenda dynamisch worden.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Stichting Pulse  -  Opbouwwerker José van Vliet   
E: 
j.v.vliet@stichting-pulse.nl  of T: (06) 333 708 31

 

Contact