SportFair en Verenigingenmarkt IJsselstein 2017

13 juni '17, 11:30 uur

Op zaterdag 17 juni 2017 staat gemeente IJsselstein weer in het teken van de jaarlijkse SportFair & de Verenigingenmarkt. De SportFair & Verenigingenmarkt is het jaarlijks terugkerende podium om de mensen kennis te laten maken met het totale ‘ vrije tijds aanbod’ in de gemeente. De SportFair zal plaats vinden op evenemententerrein Het Podium. De Verenigingenmarkt zal plaats vinden in de binnenstad waar de marktkramen op in de Benschopper- & Utrechtstraat geplaatst worden. Met het enthousiasme van de verenigingen en bedrijven gaan wij er ook dit jaar weer een prachtige IJsselstijnse dag van maken! 

SportFair & Verenigingenmarkt:
Op de SportFair & de Verenigingenmarkt kunt zich de hele dag volop vermaken en kennis maken met sport, vrijetijdsactiviteiten en cultuur. U bent van harte welkom bij de opening om 11.00 uur. De sport- en cultuurprogramma’s duren tot 16.00 uur. De toegang voor bezoekers is geheel gratis. 

De SportFair bestaat uit sportclinics en demonstraties, de SportFair zeskamp, een kinderfunpark, aangepaste sporten en de sportboulevard (informatiemarkt). Ook is er weer een heel aantrekkelijk podiumprogramma waar u kunt genieten van veel dansoptredens. ‘Zien en meedoen’ is het motto! De SportFair is een feestdag van de sport! 

In de binnenstad is er een gezellig markt waar deelnemers u informeren over de verenigingen en het activiteiten aanbod in Gemeente IJsselstein. Ook is de Bibliotheek Lek & IJssel & KPIJ de hele dag open om het cursusaanbod 2017-2018 te presenteren. Op de Verenigingenmarkt bieden wij de IJsselsteinse Verenigingen en instelling een unieke mogelijkheid zich te presenteren aan het publiek.

Ook deelnemen?
Er zijn inmiddels al 40 aanmeldingen van verenigingen om zicht te presenteren op de SportFair of de Verenigingenmarkt. Ook interesse om met uw vereniging, bedrijf, sport, cultuur, zorgorganisatie op de SportFair of Verenigingenmarkt te staan? Dat kan, want iedereen is welkom! Geef u dan door een email te sturen naar info@sportfair.nlop via onze website en laat mensen op een leuke manier kennis maken met uw vereniging of bedrijf.

Kortom, het belooft een gezellige IJsselsteinse dag te worden en er is voor iedereen wat te beleven! Niet alleen kijken, maar ook meedoen is het motto. Kom op de fiets naar dit sportieve evenement. De toegang tot de SportFair & Verenigingenmarkt is geheel gratis. Meer informatie kunt u vinden op www.sportfair.nl