Vergeetachtigheid is zeker niet altijd dementie! Informatieavond 23 juni 2015

22 april '15, 16:45 uur

U loopt naar de keuken om wat te pakken, maar daar aangekomen weet u niet meer wat het was. U, of een van uw ouders, of uw partner kan de laatste tijd de juiste woorden niet meer vinden?  Is dit vergeetachtigheid of zijn dit de eerste signalen van dementie? 

Herkent u dit?
Tijdens de informatieavond vertellen huisartsen en praktijkondersteuners u meer over vergeetachtigheid en over dementie. Wat kan de huisarts voor u in deze betekenen, met wie krijgt u te maken als er mogelijk sprake is van dementie bij u, uw partner en/of familielid?  Ook samenwerkende partners die een belangrijke rol spelen komen deze avond uitleg geven wat zij voor u, uw partner en/of familieleden kunnen betekenen. Zo komt O. Maduro uitleg geven over de werkwijze van het Mobiel Geriatrisch Team en komt W. Kleijweg van Stichting Pulse vertellen over wat het Steunpunt Mantelzorg allemaal  kan betekenen indien er bij een naaste sprake is van dementie.

Wij nodigen u graag uit voor deze interessante en praktische informatieavond op dinsdag 23 juni 2015. De avond begint om 19.00 uur en na een leuk informatief programma sluiten wij de avond af rond 21.00 uur. Er bestaat een ruime mogelijkheid tot het beantwoorden van vragen.  

Het programma kunt u vinden op de website van Huisartsenzorg IJsselstein: ww.huisartsenzorgijsselstein.praktijkinfo.nl onder kopje informatieavonden. De avond wordt gehouden op onze locatie ’t Steyn, Eiteren 15, 3401 PS.

Deelname is gratis.
U dient zich vóór 12 juni 2015 op te geven door een mail te sturen aan: huisartsenzorgijsselstein@gmail.com onder vermelding van uw naam, geboortedatum en de naam van uw huisarts.

 

Huisartsenzorg IJsselstein: www.huisartsenzorgijsselstein.praktijkinfo.nl
Samenwerkende partners bij de organisatie van de avond:
Steunpunt Mantelzorg, Stichting Pulse, www.stichting-pulse.nl
Mobiel Geriatrisch Team, Axioncontinu, www.axioncontinu.nl