Europakwartier en Oranjekwartier

Voorzitter: Carla Post
Secretaris en beheerder WhatsApp: Bianca Klomp
Penningmeester: Eise Jongsma
Nieuwsbrief: Femke van Arnhem
E:  europa-oranje@outlook.com (bij voorkeur contact via mail)
T: 06 298 20 446 (Bellen kan 's avonds na 18.00 uur, sms of app is ook mogelijk.)

Voor foto's van recente activiteiten like onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/bewonersgroep

De leden van de bewonersgroep zijn: Ad Westland, Bianca Klomp, Carla Post, Eise Jongsma, Femke van Arnhem en Tiny Kroon.Buurtactiviteiten voor bewoners van september t/m december 2018

Kijk in de 'Agenda' voor informatie over activiteiten voor buurtbewoners, dit is de agenda van de bewonersgroepen in IJsselstein-Noord. Deze datums staan natuurlijk ook in onze papieren nieuwsbrief die elke vier maanden aangeboden wordt. De nieuwsbrief ligt vanaf 1 september in uw brievenbus. Heeft u de nieuwsbrief niet gehad dan horen wij het graag.


Yoga voor buurtbewoners

Het enthousiasme onder de deelnemers heeft er voor gezorgd dat de yogalessen voor buurtbewoners voortaan elke week op donderdag gegeven zullen worden. De groep bestaat uit maximaal 11 mensen. Materiaal zoals matjes e.d. worden verstrekt. Wendy Peelen van Sana-Yoga verzorgt de lessen (zie agenda voor data). Van tevoren opgeven is noodzakelijk i.v.m. met een maximum aan deelnemers. Deelname kost per keer €6,-

Locatie: ontmoetingsruimte, Sporthal Poortdijk     

(geüpdatet in april 2018)                                                                                                               


Crea-ochtenden: samen creatief bezig

Op elke 2e woensdag van de maand kunt u creatief aan de slag in een gezellige sfeer van 10.00 t/m 12.00 uur. Wilt u meedoen? U bent van harte welkom. Als niet anders aangegeven, is deelname gratis.Van tevoren opgeven is gewenst i.v.m. aanschaf van voldoende materialen.

Locatie:  ontmoetingsruimte, Sporthal Poortdijk


Terugblik

Elke tweede woensdagochtend van de maand gaan buurtbewoners enthousiast aan de slag tijdens de crea-ochtenden. Batikken, schilderen, koffiemokken verven, en creatief met kralen en servetten, macrameeën en mandala dotting zijn allemaal voorbijgekomen.

Op de snertavond medio november waren zo’n 30 buurtbewoners aanwezig.  Het was weer gezellig. Een aantal bewoners had bovendien snert gemaakt, dit werd zeer gewaardeerd.

Voor foto's van onze activiteiten kunt u kijken op onze Facebookpagina.

(geüpdatet in november 2018)


WhatsApp groep voor buurtpreventie

Er zijn altijd mensen welkom die mee willen opletten om onze wijk veiliger te maken met behulp van WhatsApp. Geef u op door middel van een bericht naar 06-29820446 of naar europa-oranje@outlook.com onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. De WhatsApp groep wordt beheerd door Bianca Klomp.


(geüpdatet in januari 2018)