Achterveld & Groenvliet krijgt Wijk Olympiade

Op 30 mei organiseert de bewonersgroep Achterveld/Groenvliet samen met Pulse een Olympiade. Het is voor alle leeftijden uit de wijk.
> lees verder

 
Donderdag inloop voor ouderen

Op de donderdag inloop voor ouderen is nog plaats om te kaarten en rummikub te spelen, onder het genot met een kopje koffie of thee.
> lees verder


Buurtbemiddeling krijgt bijna helft minder overlastklachten binnen uit West

Buurtbemiddeling biedt informatie, advies of bemiddeling bij burenoverlast of een verstoorde burenrelatie. Als u er met elkaar niet meer uitkomt, bieden ervaren bemiddelaars een luisterend oor en helpen u en uw buren een oplossing te vinden.
> lees verder

 

Gezellig bij de koffie inloop

Dit zijn de senioren van de koffie inloop op de dinsdagmorgen tijdens de Paaslunch! Elke dinsdagmorgen is er een koffie inloop voor senioren in Xperience aan de Teenschillerpad in de wijk Achterveld.
> lees verder

 

Nieuws voor heel IJsselstein
 
JOGG Fit week

In de week van 20 april werden er diverse activiteiten georganiseerd in het kader van JOGG Fit Week. Zo werd ook de watertap op het podium geopend. Bekijk de foto's voor een impressie. 
Stein

Heeft u hem gezien, aap Stein? Hij komt de vergeten onderwerpen in IJsselstein in ‘the picture’ zetten, de verborgen schatten van IJsselstein onthullen en de vergeten thema’s op tafel leggen, samen met u. Waar wilt u uw mede stadbewoner van op de hoogte stellen? Wat mogen zij bewonderen?

Mail naar redactie@onsijsselstein.nl of neem contact op en volg Stein via www.facebook.com/aap.stein


Jongeren komen graag op locatie

IJsselstein heeft sinds oktober 2013 het Jongeren Informatie Punt, JIP. Afgelopen jaar hebben hier 266 IJsselsteinse jongeren een hulpvraag gesteld.
> lees verder

 

Advies en tips over Mantelzorg op Facebook

Sinds kort is het steunpunt Mantelzorg IJsselstein en Lopik ook te vinden op Facebook. Op de pagina worden tips voor mantelzorgers gedeeld.
> lees verder

 
 
Wijkbudget

Jouw wijk, jouw idee, jouw budget. Iedere wijk in IJsselstein heeft een eigen wijkbudget. Dat bewoners zelf mogen besteden aan activiteiten, spullen of andere dingen die het leven in jouw wijk fijner maken. Lees meer

 
Vergeetachtigheid is zeker niet altijd dementie

Tijdens de informatieavond op 23 juni vertellen huisartsen en praktijkondersteuners u meer over vergeetachtigheid en over dementie. Wat kan de huisarts in deze situatie betekenen? Wat als er mogelijk sprake is van dementie bij u, uw partner en/of familielid?
> Lees meer

 
 
Nieuwsbrieven andere wijken:
> Noord
> Centrum
> Zuid
 
> Contact redactie
> Disclaimer
> Afmelden nieuwsbrief


Deze nieuwsbrief komt tot stand in samenwerking met de bewonersgroepen, Stichting Pulse, Provides en politie en wordt u aangeboden door de gemeente IJsselstein.