Wist je dat…
..de bewonersgroep Europa/oranje ook te vinden is op Facebook? Volg ze en blijf op de hoogte van de activiteiten die zij organiseren.
> lees verder
  Knijperploeg IJsselveld Oost
Op 12 december gaat de knijperploeg de wijk weer in om zwerfafval te ruimen. Doet u mee? opruimen begint 's ochtends om 10:00 uur vanuit het WIC.
> lees verder

Crea-Club voor buurtbewoners (Europa-Oranjekwartier)
Elke tweede woensdag van de maand is er een crea-activiteit in de ontmoetingsruimte van de sportzaal aan de Poortdijk.
> lees verder 
Kerststukje maken
Zoals ieder jaar gaat de bewonersgroep op 16 december weer een mooi kerststuk maken in de ontmoetingsruimte van Sporthal Poortdijk. De ochtend zit op dit moment helemaal vol. Om toch iedereen in de gelegenheid te stellen om een kerststuk te maken hebben we dit jaar voor het eerst ook een middaggroep. Deze begint om half 2 (tot half 4). U kunt zich opgeven via T: 06-298 20 446 of door te mailen naar europa-oranje@outlook.com

 

Nieuws voor heel IJsselstein  10 december proosten op een goed jaar!
2015 lijkt weer voorbij gevlogen, ook dit jaar kunnen we met trots terug kijken op alle zichtbare en onzichtbare initiatieven die hebben plaats gevonden in de wijken. Ook dit jaar weer veel nieuwe maar ook bestaande activiteiten die in IJsselstein plaats vonden. Proost u mee?
Lees meer  Waar zijn de BuurtWhatsApp groepen in IJsselstein?!
Samen zorgen voor een leefbare en veilige buurt: dit is de reden dat bewoners een BuurtWhatsApp groep starten. Via WhatsApp zijn alle leden van de groep snel op de hoogte te brengen van verdachte situaties. Een soort digitale buurtwacht dus. Het wijkgericht werken van Stichting Pulse krijgt graag inzicht in alle BuurtWhatsApp groepen in IJsselstein. Lees meer


Aanleg moestuin Eetbaar IJsselstein
Eetbaar IJsselstein heeft het initiatief genomen voor een nieuwe Groentetuin in IJsselstein! Wie helpt er mee met de aanleg? Tijd om jouw groene vingers uit te testen. Iedereen is welkom!
> lees verder

 
Verhalen van Stein in 2015
Sinds februari 2015 reist Stein door de wijken van IJsselstein en gaat opzoek naar leuke initiatieven, bijzondere verhalen, vergeten locaties en de minder leuke dingen waar wijkbewoners aandacht voor willen. Aap Stein is het afgelopen jaar al op diverse plekken geweest en gaat dit jaar nog twee verhalen vertellen. Hier de verhalen tot nu toe op een rijtje
> lees verder 
  Wijkbudget
Elke wijk in IJsselstein heeft een wijkbudget. Dit budget is beschikbaar gesteld door Gemeente IJsselstein. Het wijkbudget is bedoeld voor activiteiten die door bewoners georganiseerd worden en de leefbaarheid in de wijk verbeteren. Lees meer
  Onsijsselstein.nl heeft nieuwe mogelijkheid
Al geruime tijd werd er gewerkt aan een sociale kaart die openbaar is voor heel IJsselstein, zowel de professionals als voor de burgers. De Sociale kaart is een plek waar alle diensten en activiteiten die er zijn in IJsselstein bundelt. De sociale kaart helpt u bij het vinden van een oplossing op uw vraag. Met diensten op het gebied van wonen, zorg, welzijn, jeugd en gezin.
> Ontdek de Sociale Kaart


 
 
Nieuwsbrieven andere wijken:
> West
> Centrum
> Zuid
 
> Contact redactie
> Disclaimer
> Afmelden nieuwsbrief


Deze nieuwsbrief komt tot stand in samenwerking met de bewonersgroepen, Stichting Pulse, Provides en politie en wordt u aangeboden door de gemeente IJsselstein.