Nieuwsbrief Noord  
 
 
Wat gebeurt er in IJsselveld West?

Bewonersgroep IJsselveld West geeft inzicht in hun bezigheden.
> lees verder

 
Burendag Diamanthof

Jaarlijks wordt landelijk de burendag gevierd. In 2014 was burendag Diamanthof een groot succes.
> lees verder


Onderhoud bomen en pleinen IJsselveld oost

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de herinrichting van het Eurovisie-, Monitor-, Kamera- en Nipkowplein. De bomen op de pleinen zijn behouden gebleven, maar hebben door de werkzaamheden wel enige ondergrondse schade opgelopen.
> lees verder

 

Nieuws voor heel IJsselstein
 
7 december dag van de vrijwilliger

Wat moeten we zonder vrijwilligers? Om hen te bedanken voor hun inzet, hulp en diensten worden zij via een dankwoordje op de Facebookpagina van onsijsselstein.nl en op de website van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein & Lopik namens de vrijwilligersorganisaties toegesproken.

Zie de website van de Vrijwilligerscentrale of de Facebookpagina van Ons IJsselstein


 
Vitaal IJsselstein

In november startte 17 combinatiefunctionarissen in IJsselstein. Zij zijn actief op het gebied van sport, welzijn en cultuur en gaan zich inzetten voor een Vitaal IJsselstein.
> lees verder


Dag van de Mantelzorg groot succes

Op zaterdag 8 november vierde IJsselstein de Dag van de Mantelzorg. Deze dag staat de mantelzorger in het zonnetje, want mantelzorger zijn, dat doe je gewoon.
> lees verder

Of volg Steunpunt mantelzorg IJsselstein op Facebook

 

Leen sport en spel materiaal voor uw activiteit

Wilt u uw activiteit wat extra aankleden? Dat kan door gebruik te maken van de sport- en spelmateriaal uitleen. De materialen zijn bijvoorbeeld in te zetten bij het organiseren van sportdagen en toernooien. Of organiseert u een wijkfeest? Dan kunt u er ook gebruik van maken!
> lees verder

 
 
Gemeente IJsselstein op Facebook

Gemeente IJsselstein is nu ook op Facebook te volgen. Met een eigen pagina op Facebook wil de gemeente op een laagdrempelige manier de inwoners van IJsselstein aanspreken. Volg hen op Facebook

 
Opening Eendenkooienpad

Op donderdagavond 11 december opent Landschap Erfgoed Utrecht het 64ste Klompenpad: het Eendenkooienpad. Het Eendenkooienpad is ongeveer 17 km lang en leidt door het mooie buitengebied van Montfoort en IJsselstein.
> Lees meer


UIT tips IJsselstein

Heeft u zin om iets leuks te doen in IJsselstein? Kijk dan vooral eens bij de UIT tips van UIT in IJsselstein.
> lees verder 
 
 
Nieuwsbrieven andere wijken:
> West
> Centrum
> Zuid
 
> Contact redactie
> Disclaimer
> Afmelden nieuwsbrief


Deze nieuwsbrief komt tot stand in samenwerking met de bewonersgroepen, Stichting Pulse, Provides en politie en wordt u aangeboden door de gemeente IJsselstein.